Vi søker deg som er oppriktig interessert i å jobbe med eldre og pleietrengende mennesker. Pasientsikkerhet, omsorg, ansvar og arbeidsglede går hånd i hånd her hos oss. Beiarn kommune er en liten organisasjon, her er det alltid lett å bli hørt og få tak i rett person.

Våre faste ansatte har fortjent ferie og fritt i sommer, derfor søker vi deg som vil tilbringe sommeren sammen med oss. .

 

Helse- og omsorg søker ferievikarer i perioden 25. juni til og med 19. august 2018. Det søkes etter sykepleiere, helsefagarbeidere, pleiemedhjelpere, hjemmehjelpere, renholdere og assistenter til kjøkken og vaskeri. For arbeid i hjemmesykepleien kreves det førerkort klasse B.

 

Samhold, positivitet og glede!

  • Kunnskap, humor og begeistring i skjønn forening.

  • Vi lover deg stor variasjon i arbeidsoppgaver, stadig nye utfordringer og muligheter - og gode kolleger er aldri langt unna.

 

«Ønsker du en givende arbeidsplass, der du er del av noe større enn deg selv og blir på alvor skal du søke deg til oss.» Marie Bergesen.

 

Dine kvalifikasjoner

  • Du har norsk autorisasjon som hjelpepleier

  • Du må beherske norsk, svensk eller dansk, både muntlig og skriftlig.

  • Du er fleksibel og engasjert, og du både vil og våger å ta ansvar.

  • Tidligere erfaring fra sykehjem og/eller hjemmetjeneste er meritterende, men ingen krav.

 

Vi i helse og omsorg tilbyr god opplæring og gode betingelser. Vi er behjelpelig med bolig, tilbyr lønn etter kvalifikasjoner og lover deg en eventyrlig sommer i nord!

 

For ytterligere informasjon kontakt

  • Kommunalleder Lisbeth Movik på mob: +47 994 85 163 eller

  • Virksomhetsleder Elisabeth Lilleeng mob: +47 994 86 255

 

Søknader behandles fortløpende (Søknadsfrist 08.04.18)

Elektronisk søknadsskjema finner du her!

Beiarn kommune
er et vakkert stykke norsk innland som strekker seg fra Beiarfjorden i nord til Svartisen i sør. Beiarn er porten til Saltfjellet og Svartisen nasjonalpark, noe som tilkjennegir at vi her har et av de vakreste og mest verdifulle naturområdene i Norge. Det mest karakteristiske med naturen i Beiarn er kanskje dalene slik de ligger omgitt av høye, vakre fjellrekker. Selv om det er på hengende håret at vi har tilgang til havet, er vi mektig stolte av Beiarelva som med sine mer enn 50 kilometer er en av de største i fylket, og definitivt en av våre beste lakseelver.