Gründere slippes ut i verden

20. april er det avslutning for Start Opp Salten, der Beiarn har tre nye bedrifter representert.

Etablereropplæringen Start Opp Salten avsluttes 20. april 2016 kl. 09.00, med arrangement på UiN, Elias Blix auditorium. Det er 11. gang kurset er avholdt, og denne dagen vil deltakere presentere sine forretningsplaner. Som før vil et panel på tre som representerer, kommentere hver enkelt forretningside.

 

Dagen avsluttes med utdeling av deltakerbevis, kåring av stipendvinner på 20 tusen kroner og til sist festmiddag til ære for deltakerne.

 

Program

 

Universitetet i Nordland 20. april 2016 kl. 09.00, auditorium Stein Rokkan.

 

Oppmøtetider.

  • Arbeidsgruppe kl. 8.00 – 09.00.
  • Deltakere kl. 8.30 – 09.00.
  • Panel kl. 09.00.

Presentasjoner

09.15 – 9.30: Velkommen og orientering v. prosjektleder. 

09.30 – 09.40: Næringsutvikling v. Mariann Høyen

09.40 – 09.55: Ann Kristin Rødelv: Frilandsjournalist/bokutgivlese.

09.55 – 10.10: Frank Haugen: Klondyke Opplevelser AS

10.10 – 10.25: Gudbjørg Navjord: Høgtind Kennel og Hundehotell AS

10.25 – 10.35: Pause

10.35 – 10.50: Tom-Greger Knutsen: Ditt design

10.50 – 11.05: Sunnova Wormsen: SW Instrumenter og Treverksted

11.05 – 11.20: Ken Arne Øvergård og Stein Haugen: To i Tau

11.20 – 12.05: Lunsj

12.05 – 12.20: Jorun Krokstrand og Unn-Kristin Stenmark: Lev Vel Hjemmeservice

12.20 – 12.35: Kristine Anette Havblikk: Blikk Salong

12.35 – 12.50: Raymond Morønning Jakobsen: Tatoo

12.50 – 13.00: Pause

13.00 – 13.15: Tor Andersen: Tørka kjøtt

13.15 – 14.00: Yngve Sjødin: Hobby Historica

14.00 – 14.10: Pause

14.10 – 14.20: Takk til panel og Næringsutvikling

14.20 – 14.45: Utdeling deltakerbevis og stipend

14.45 – 15.00: Tid for fotografering/intervju etc

15.20: Middag

 

- Takk for denne gang og vel hjem!