Intimkonsert Ingebjørg Bratland

Nå kommer Ingebjørg Bratland til jazzcampen! Hun som fikk kongen til å gråte", da hun sang ”Den fyrste song” for Kong Harald, på hans 70-årsdag. Hun som har vunnet flere seiere under Landskappleiken.

Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen
Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Nå kommer Ingebjørg Bratland til Jazzcampen! Hun som fikk kongen til å gråte", da hun sang ”Den fyrste song” for Kong Harald, på hans 70-årsdag. Hun som har vunnet flere seiere under Landskappleiken.

 

Ingebjørg har røttene sine i folkemusikken, og trør nå opp nye stier med denne i bagasjen. Hun har opptrådt med artister som bl.a. Frikar, Odd Nordstoga og jazzpianisten Tord Gustavsen. Våren 2010 var Ingebjørg gjestesolist i Team Tuva (Valkyrien Allstars) på ”Det Store Korslaget” på TV2. Høsten 2010 gjorde hun suksess i et av "Beat for beat"- programmene, der hun bl.a. sang "Mitt hjerte alltid vanker" og som uken etter havnet på Topp 10 single norsk på VG-lista. Ingebjørg har samarbeidet en del med Forsvarets ulike orkestre i 2012. Dette året spilte hun også inn albumet ”Heimafrå” sammen med Odd Nordstoga, og Spellemannsprisen kom 2013.

 

I år har hun sluppet sitt eget soloalbum «Berre meg», og det er med utgangspunkt i denne plata hun kommer og gjør Intimkonserten i Beiarn 2. juli. Vi gleder oss!

The Groove Valley Jazzcamp 1. - 5. juli 2014