Sprækingen 2017

Den opprinnelige Sprækingen finnes i Beiarn. 
 

Da er vi klar for ny sesong med Sprækingen. I år er det jubileumssesong da Sprækingen arrangeres for 20. gang. Vi har valgt ut noen av de mest populære kassene gjennom disse årene.

Offisiell åpning blir på skoleavslutningen onsdag 21.juni

Kasseplassering 2017:
- Gapahukan i Tollådalen
- Gløttarn, Storjordlia
- Harakoven, Kjeldåslett ( Kasse tilrettelagt for bevegelseshemmede ved enden av skogsbilveien før stigningene starter for fullt)
- Pellandshøla ( Kasse tilrettelagt for bevegelseshemmede ved Hengebrua)
- Gapahukan i Trolia
- Innerenden av Ramskjellvatnet
- Tellingen

 

Brosjyrer finnes på butikkene over helga. Det vil bli lagt ut mer informasjon på denne facebooksiden senere.   Brosjyrer kan også lastes ned her

To av turmålene i år har i tillegg til den ordinære kassen en kasse tilrettelagt for bevegelseshemmede. Den ene er ved hengebrua ved Pellandshøla. Den andre er ved enden av skogsbilveien før stigningene starter for fullt på vei til Harakoven. Her forventes det at en går fra Granlihuset.
Pins ved minimum 5 besøk til sammen på minst to kasser for bevegelseshemmede.

Kassen på Harakoven kommer på plass i løpet av uka. Informasjon på Facebooksiden når den er på plass.

Kassen ved gapahuken i Trolia, og ved gapahukan i Tollådalen blir ikke satt opp til åpningen 21.06 da det enda er for mye snø i traseen. Vi legger ut informasjon på Facebooksiden så snart disse er på plass.

Det er mye snø i fjellet, men vi håper å få satt ut kassen på Tellingen før 1.juli. Info kommer når den kassen er på plass.

Vi ønsker dere alle god tur !