Velkommen til arrangementet Beiarn Challenge lørdag 2 april 2016

Det første topptur-rennet i Beiarn arrangeres førstkommende lørdag 2 april. Deltakere og publikum ønskes hjertelig velkommen til Beiarn Challenge. Start- og målområdet er på Staupåmoen øverst i Beiardalen.

Startskuddet for deltakerne går kl 1030 med Leiråtind som mål.  Publikum har fin utsikt til traseen opp lia og når de første skikjørerne svinger seg nedover etter ca 3 - 4 timer.
Ellers har publikum fri tilgang ved Staupåmoen fellesseter hvor det for anledningen er telt, bål og grill og mulighet til å kjøpe mat og drikke. Gammelfjøset vil være åpent og flere av øverbygdas geitebønder vil være tilstede å kunne fortelle om stedet. I tillegg vil det være et lite marked med ulike produkter til salgs. Vi håper at mange små og store vil legge turen innom Staupåmoen i løpet av lørdag formiddag for å skape ekstra liv og røre rundt Beiarn Challenge.
Arrangementet avslutter med premieutdeling hvor alle som ønsker kan være med. Premieutdelingen vil være når alle deltakere er kommet i mål og vi antar det blir i tidsrommet kl 16 - 17.

VELKOMMEN TIL BEIARN CHALLENGE LØRDAG 2 APRIL!
Fra Storjord til Staupåmoen er det ca 33 km og veien opp Beiardalen er skiltet med Beiarn Challenge logo.