Det var liv og røre og god stemning på Beiarkvelden på lørdag.
Håkon Sæther var konfransier og hadde sitt siste oppdrag som bolystklekkerioperatør

Flyktningetjenestens norskkurs stilte opp med sitt eget sangkor. Lærer Anniken Eide hadde til og med skrevet en egen sang som presenterer hver enkelt av flyktningene. De fremførte også Sigbjørn Obstfelders "Regn" med liv og lyst. Til slutt var det allsang med Hvem kan segla forutan vind.

Igor Dunderovic sto for resten av underholdningen. Han kom selv til Norge som flyktning fra Bosnia, og fortalte om flyktningers møte med Norge på en fantastisk morsom måte. Han spilte gitar og sang, og fikk også publikum med opp på scenen. Hozan Aziz Malli gjorde suksess som løve og ungene syns det var kjempeartig da Ann Rigmor Hakstad Navjord måtte opp og rope Bo og Bø. Lille Miran Aziz Malli var skikkelig showmann og ville gjerne tatt over hele forestillingen. Han fikk også synge sammen med Igor i lag med Nikolai Watne Carlsen. Etter hvert var det fullt av unger på scenen, blant annet elleve til sanger om ti små albanere..

Etter underholdningen var det kaffe og smakebiter på ulik mat. Igor sørget for bakgrunnsmusikk, og et lysbildeshow med beiarbilder gikk i bakgrunnen.
 

Trykk på et bilde for å starte fremvisningen. Trykk på pilen i høyre kant av bildet for å se neste bilde.