Sykle til jobben-aksjonen 2017 varer fra 19. april til 17. juni. Du får tilgang til treningsdagboken fra du melder deg på, men det er kun aktivitet fra 19.april til 17. juni som teller med i konkurransen.


1. Meld deg på.

2. Dann lag på to til fem personer. Om dere er flere enn 5 som ønsker å være på samme lag, kan dere danne to eller flere lag. Du kan også delta alene. Det kan være lurt å inkludere avdelingsnavn i lagnavnet om dere er mange fra samme avdeling som ønsker å se hvordan det går med hverandre.

3. Begynn å registrere aktivitet! Alle deltakere får en egen profil på sykletiljobben.no. Følg fremgangen i egen treningsdagbok og på topplistene.

4. Du kan registrere på nettsiden eller du kan koble til Endomondo eller Strava. Vi minner også om at mobilversjonen av sykletiljobben.no nesten ser ut som en app og er enkel å bruke. På Min side kan du enkelt koble deg til appene Endomondo eller Strava.

5. All aktivitet kan registreres og teller med i kampanjen! Du kan sykle, gå, spille fotball, svømme, gjøre styrketrening, yoga og all annen aktivitet.

6. I kampanjeperioden trekkes det premier hver uke, så forsikre deg om at du oppdaterer din profil ukentlig og registrerer all aktivitet.

 

Påmelding skjer her: http://www.sykletiljobben.no/p/8748/pamelding

 

Det deles ut ekstra premier blant deltagere i Beiarn kommune!!