Ansvarlige er Iris og Hege Skoglund, som sier:

I løpet av høsten 2019 starter vi opp med turn for 1.-10.klassingene i Beiarn. Vi ønsker med dette å finne ut hvordan interessen for turn er, og hvor mange som ønsker å delta. Hvordan vi deler opp turngruppa mtp alder, kommer vi tilbake til når vi vet hvor mange som vil delta.

Vi skal i oktober delta på TRENER 1 kurs via Nordland Gymnastikk og Turnkrets. Dette er et kurs som b.la inneholder elementer i gymnastikk og turn, musikk og rytme, idrettsskader, og trenerrollen.

For å få komme i gang med turningen så raskt som mulig, ønsker vi å starte opp med treninger selv om vi ikke er ferdig kurset eller har fått kjøpt inn turnutstyr. På de første treningene blir det derfor mye "gymlek" og hinderløyper. Så får vi bare ta ting som det kommer etterhvert som vi får utstyr og bedre kunnskap om turn. 

Vi skal samarbeide med NBI og Beiarn Kommune om turningen. For at ungene skal få idrettsforsikring og medlemskap må vi ta en kontingent på 400kr pr.husstand/famile. Dette gjelder kun nye medlemmer i NBI. De som allerede har medlemskap der, trenger ikke å betale.

Vi ønsker ikke å delta på turneringer eller turnstevner i første omgang. Men det kan bli aktuelt med deltagelse på kretsturnstevne til våren (foreløpig ukjent hvor det blir i 2020). Alt dette er ting vi kommer til å sende ut mere info om hvis det blir aktuelt.

 

Skjema for påmelding

Frist for påmelding er fredag 4.oktober.

 

Ring eller send oss ei mld hvis dere har noen spørsmål

Hege Skoglund: 97161192

Iris Skoglund: 90174188