• Oppstart av kjøring til Vestvatn alpinsenter begynner i uke 3. Turene blir etter vær og kjøreforhold! Aldersgrensen er fra 8. klasse – 18 år.
  • Klubb for mellomtrinnet blir flyttet til torsdager ut «slalåm sesongen».  Dersom torsdager ikke fungerer for majoriteten kan klubben eventuelt flyttes til tirsdager.  Åpningstiden blir den samme.
  • Oppfordrer Beiarungdommen mellom 13 – 18 år å bli med på tur til Bodø Actionhall om en drøy måned!
  • Martine avslutter sine studier i juni 2018. Hun vil være borte følgende uker på universitet og i praksis: 2,4,7, (praksis 9, 10, 11) 12, 17. For at tilbudet til Vestvatn skal bestå hver uke i sesongen, er vi avhengig av at noen kan kjøre når Martine er borte på samling. Det er leid inn kommunal bil til formålet, og denne kan hentes/leveres på sykestua. Dersom det er noen snille foresatte som kan tenke seg til å ta noen turer så ta kontakt med Martine Leiråmo for nærmere info.

Bli medlem i vår facebookgruppe: «Ungdomsklubben i Beiarn». Her er det til en hver tid oppdatert informasjon, når arrangementer skal holdes, generelle beskjeder, dersom klubb blir avlyst etc.