Beiarn kommune støtter prosjektet med inntil kr. 200.000. Det skal dekke opphold for NTNU, og intern transport for gjennomføring av prosjektet. Overskytende anvendes til material- og byggekostnader. Kommunen bistår med koordinering av oppholdet.

Har dere et prosjekt som er aktuelt i 2024? Da vil vi høre fra dere! Send inn en søknad til Beiarn kommune innen 15. mars med prosjektbeskrivelse og budsjett. Grunneierforhold og eventuelle tillatelser må være avklart før oppstart. Det er en fordel med egenandel inn i prosjektet, og søker bærer selv ansvar og kostnader for ferdigstillelse etter endt opphold.

Kriterier:

  • Prosjektet må være et byggverk i tre.
  • Av tidsmessig hensyn bør det være et mindre prosjekt, som er mulig å realisere i løpet av 10-12 dager f.eks. utekjøkken, sauna, grillhytte, rasteplasser, o.l.
  • NTNU mottar søknadene, og gjør en utvelgelse mht. læringspotensial. I år samarbeider de med en japansk utdanningsinstitusjon, og er interessert i å se om det er potensial for kultur- og arkitekturutveksling i denne retningen.

Beiarn kommune har vedtatt å støtte prosjekt som kan komme allmennheten til gode, og/eller prosjekt som stimulerer til næringsutvikling. Prosjektet skal skje i Beiarn.

Vi gleder oss til å høre fra dere! Kontakt Elin Johannessen ved spørsmål om prosjektet. 

Mob: 900 12 477

 

Med vennlig hilsen
Beiarn kommune