Ungdomsklubben har eget lokale på Storjord. Her foregår som regel all klubbvirksomhet, men noen ganger låner vi gymsalene på Moldjord og Trones skole. I klubblokalet finnes det bl.a. fullt utstyrt kjøkken hvor vi lager mat, smoothies og annet godt når vi har lyst. Vi har også en liten kiosk for utsalg av snop og brus. I tillegg har vi airhockey og biljardbord, kino rom og oppholdsrom hvor man kan spille et bredt utvalg av brettspill, eller bare slappe av med venner. Sist men ikke minst har vi et greit anlegg med miksebord, for den som liker å høre på musikk og danse.

All klubbvirksomhet følger skoleruta. Dette gjelder både mellomtrinns og ungdomsklubben. I kortere ferier som vinterferie og høstferie holder vi åpent. I lengre ferier som sommerferie og juleferie holder vi stengt. Før juleferien starter arrangerer vi juleball som avslutning på klubbåret.

 

  • Klubb for 5 – 7. klasse: Holdes hver onsdag fra kl. 18.00 – 21.00.

 

  • Klubb for 8. kl. – 18 år: Hver fredagskveld fra kl. 19.00 – 22.00. På fredagsklubbene kan vi være fleksible på åpningstider, noen ganger åpner vi senere eller holder lengre åpent alt etter hva vi har på agendaen for kvelden.
     
  • Annet/ fritidstilbud: Vestvatn Alpinanlegg i sesong: Onsdager på kveldstid. Bakken er åpen fra kl.17.30 – 21.00. Avgang fra Storjord kl. 17.00. Aldersgrense fra 8.kl. – 18 år.

 

Det oppfordres at ungdom og foreldre som er brukere av klubben melder seg inn i facebookgruppa vår som heter: «Ungdomsklubben i Beiarn». Her er det til en hver tid oppdatert info om arrangementer, generelle beskjeder og dersom klubb avlyses etc.