Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
16. april 2021 kl. 09:07

Korona-informasjon

Koronatelefonen i Beiarn kommune 913 27 100​ mandag til fredag fra kl. 09.00 - 15.00

Les mer

Informasjon fra kommunen

Her finner du generelle råd og  informasjon om det nye koronaviruset.
Nummer til koronatelefonen i Beiarn kommune er 913 27 100, åpen fra 09:00 – 15:00
koronavirus.png

Vel overstått påske!

Påsken ble ikke slik vi er vant til, men det kommer tider etter dette, hvor vi igjen kan samles og feire slik vi har vært vant til. I dag går kommunens egen forskrift ut, men det betyr ikke at man kan gjøre hva man vil og leve som før koronatrusselen rammet oss. Vi må fremdeles være forsiktige så vi ikke blir smittet, eller smitter andre. I Beiarn har vi fremdeles ingen registrert smittede. 

Monika Sande

Videosamtale Beiarn syke- og aldershjem

Det er nå installert nettbrett til Beiarn syke- og aldershjem. Dersom man ønsker en videosamtale med noen av beboerne må man kontakte avdelingen for nærmere avtale.
Man vil da få instruks om hvordan dette kan gjøres.

2meet

Politiske møter under korona-pandemien

Politiske møter vil bli gjennomført som videokonferanse i tiden framover. Det er åpnet for utvidet bruk av fjernmøter gjennom midlertidig forskrift om gjennomføring av fjernmøter i folkevalgte organer i kommuner og fylkeskommuner for å begrense spredning av Covid-19.

politiskem

Hvorfor vil ikke Beiarværingene ha besøk i påska?

Jeg er smittevernlege, kommuneoverlege og fastlege i Beiarn- og vil forsøke å forklare hvorfor vi denne påsken ikke ønsker besøk. I 21 år har jeg vært lege i Beiarn- og som samfunnsmedisiner anser jeg beboerne i bygda som «flokken min»- inspirert av avdøde Per Fugelli. Jeg ønsker at alle skal ha beste mulig helse og livskvalitet!

HKAJ

Kjære alle sammen!

Beiarn kommune var tidlig ute og satte strenge krav til hvordan vi skulle håndtere koronaviruset. Det har så langt vært effektivt. På pressekonferanse 24.mars ga Regjeringen melding om at de strenge tiltakene de har iverksatt, opprettholdes til 13.april.
Deres mål nå er å slå ned koronaviruset ved at færrest mulig skal bli smittet, og vi gjør hva vi kan for å følge deres oppfordring.
Jeg er veldig glad for at de råd og bestemmelser som kommer fra regjeringen og fra smittevernlegen og kriseledelsen i Beiarn har blitt fulgt så godt opp av Beiarns innbyggere.

kjare_alle_sammen

Legekontoret kan nå tilby videokonsultasjoner

Vi kan fra 19 mars 2020 tilby videokonsultasjoner- og bruker i første omgang dette tilbudet for samtaler og forlengelse av sykemeldinger.
Andre enkle problemstilling som ikke krever undersøkelse kan også løses. 

konsult

Kartlegger personell med helsefaglig bakgrunn

Beiarn kommune kartlegger personell med helsefaglig bakgrunn som kan være aktuelle ressurser i forbindelse med korona-situasjonen.
Har du aktuell kompetanse og ønsker å bidra?

Takk for at du er med på dugnaden!

komp